Οι εφαρμογές των πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων είναι πολλαπλές και πρωτοποριακές, καθιστώντας τα ιδανική λύση για κάθε είδους κατασκευαστική και διακοσμητική ανάγκη.

Πάγκοι Κουζίνας

Ξεκινώντας από την κουζίνα, τα μεγάλα πλακίδια προσφέρουν την τέλεια επιφάνεια για τους πάγκους. Η ενιαία και ομαλή τους επιφάνεια προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας και μοντέρνας αισθητικής. Επιπλέον, τα πλακίδια αυτά είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στις γρατζουνιές, τη θερμότητα και τους λεκέδες, γεγονός που τα καθιστά ιδανική επιλογή για έναν χώρο που χρησιμοποιείται καθημερινά και υπόκειται σε συνεχή φθορά.


Οι νησίδες κουζίνας, ειδικότερα, επωφελούνται από τη χρήση των μεγάλων πλακιδίων καθώς προσφέρουν ένα ενιαίο και άψογο φινίρισμα που είναι τόσο λειτουργικό όσο και αισθητικά ευχάριστο.

Νιπτήρες και Πάγκοι Μπάνιου

Στα μπάνια, τα μεγάλα πλακίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή νιπτήρων και πάγκων. Η ανθεκτικότητα και η αδιαβροχοποίηση των πλακιδίων αυτών εξασφαλίζουν μακροχρόνια αντοχή σε συνθήκες υγρασίας. Επίσης, η λεία επιφάνειά τους κάνει τον καθαρισμό εύκολο, ενώ προσδίδουν στο μπάνιο μια αίσθηση καθαριότητας και πολυτέλειας. 


Τραπεζαρίες και Τραπέζια Σαλονιού

Στην τραπεζαρία και το σαλόνι, τα μεγάλα πλακίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή τραπεζιών που εντυπωσιάζουν με την κομψότητά τους. Οι μεγάλες διαστάσεις επιτρέπουν τη δημιουργία επιφανειών χωρίς ραφές, προσφέροντας μια αίσθηση συνέχειας και καθαρότητας. Επίσης, η ποικιλία σε χρώματα και υφές δίνει τη δυνατότητα για εξατομικευμένες λύσεις που ταιριάζουν με το υπόλοιπο διακοσμητικό στυλ του χώρου.


Σκάλες και Πόρτες

Οι σκάλες και οι πόρτες μπορούν επίσης να επενδυθούν με μεγάλα πλακίδια, προσφέροντας έναν μοντέρνο και εντυπωσιακό χαρακτήρα στους εσωτερικούς χώρους. Η ανθεκτικότητά τους στην τριβή και την καθημερινή χρήση τα καθιστά ιδανικά για αυτές τις εφαρμογές


Κεφαλάρια για Κρεβάτια

Μια άλλη πρωτοποριακή χρήση των μεγάλων πλακιδίων είναι η κατασκευή κεφαλαριών για κρεβάτια. Η δυνατότητα προσαρμογής σε διάφορα σχέδια και υφές επιτρέπει τη δημιουργία μοναδικών κομματιών που προσθέτουν χαρακτήρα και κομψότητα στο υπνοδωμάτιο.

Συνοψίζοντας, τα μεγάλης διάστασης πλακίδια προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες για την εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα εφαρμογών. Η ανθεκτικότητα, η αισθητική, και η λειτουργικότητα τους τα καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε μοντέρνο και απαιτητικό χώρο. 
Οι επιλογές είναι μόνο αυτές ; Φυσικά και όχι. Έχουν γίνει κατασκευές φωτιστικών, Barbeque και πολλά άλλα. Εσείς που θα το φανταζόσασταν ; 

Σημαντικό προτέρημα στην κατασκευή του πάγκου μπάνιου από πλακάκι εκτός από αντοχή, ανθεκτικότητα και εύκολο καθαρισμό όπως αναφέραμε παραπάνω είναι και η αρμονική αισθητικά συνέχεια του τοίχου του μπάνιου με τον πάγκο καθώς πολλές σειρές που χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση στον τοίχο παράγονται και σε μεγάλες διαστάσεις για κατασκευή πάγκων και νιπτήρων. 

Τζάκια

Η χρήση των πλακιδίων σε τζάκια είναι μια εξαιρετική επιλογή για να δώσουμε έναν μοντέρνο και πολυτελή χαρακτήρα στον χώρο μας. Τα μεγάλα πλακίδια προσφέρουν μια εντυπωσιακή επιφάνεια, ανθεκτική στη θερμότητα και εύκολη στον καθαρισμό, καθιστώντας τα ιδανικά για την επένδυση του τζακιού.


Τραπέζια Επαγγελματικά και Reception Ξενοδοχείων

Τέλος, οι επαγγελματικοί χώροι όπως οι reception ξενοδοχείων, μπορούν να επωφεληθούν σημαντικά από τη χρήση αυτών των πλακιδίων. Η υψηλή αισθητική και η αντοχή τους εξασφαλίζουν την πρώτη εντύπωση που είναι κρίσιμη για την εικόνα ενός επαγγελματικού χώρου. Τα μεγάλα πλακίδια μπορούν να διαμορφωθούν σε εντυπωσιακά τραπέζια και πάγκους, προσδίδοντας μια αίσθηση πολυτέλειας και επαγγελματισμού.